Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden op De Vaandel? Neem dan contact op met onze accountmanager. Wij denken graag met u mee!

Onze accountmanager staat voor u klaar!

Wij denken graag met u mee om alle kansen te benutten en leiden u door het proces van kennismaking, vergunningen, tot de uiteindelijke realisatie van het bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met onze accountmanager Nathalie de Groot. Samen met het projectteam wordt snel geschakeld en staan we voor u klaar.

Procedure

In een verkennend gesprek bekijken we samen met u de verschillende mogelijkheden. Dit doen we het liefst op uw huidige locatie. Dan kunnen wij direct zien hoe u nu gehuisvest bent en hoe u uw bedrijf heeft ingericht. Met die kennis kunnen wij met u meedenken over een nieuwe locatie op De Vaandel. Een schetsontwerp van uw pand zal vervolgens in het kwaliteitsteam worden besproken. Het kwaliteitsteam toetst het plan in een vroegtijdig stadium, denkt met u mee en geeft u tips over het ontwerp.

Door dit gezamenlijke voortraject kan de vergunningsprocedure snel worden doorlopen. Uw accountmanager blijft gedurende het gehele traject uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u bij alle procedures.