Heerhugowaard, pionier op het gebied van duurzaamheid

Heerhugowaard, een jonge, innovatieve en dynamische stad in het hart van Noord Holland. Gegroeid van een dorp in de polder naar een stad met ruim 55.000 inwoners, met daarbij horende voorzieningen en met speciale aandacht voor duurzaamheid.

Eigen karakter

Heerhugowaard biedt ondernemers op diverse bedrijventerreinen met een geheel eigen karakter, ruimte om te ondernemen. De Vaandel, het jongste bedrijventerrein, kenmerkt zich door een uiterst centrale ligging in Noord Holland en de aanwezigheid van duurzame ontwikkelingen als asfaltcollectoren in de weg, een Slim Energienet dat u als ondernemer financieel voor- deel kan opleveren en een glasvezelnet, kortom een bedrijventerrein met volop aandacht voor duurzaam ondernemen.

Ideale vestigingslocatie

Pal gelegen aan de Westfrisiaweg (N194) en N242 zijn de A7 en A9 eenvoudig en snel bereikbaar en is De Vaandel een ideale vestigingslocatie voor bedrijven. Met een adviesteam bestaande uit diverse disciplines staan wij voor u klaar om samen met u de kansen voor uw bedrijf ten volle te benut- ten. Samen bouwen wij aan een duurzame en innovatieve stad.